annelikhalii Kızlar merhaba 15 aylik oglum çok az yemeye başladı yarim kase yiyordu 2 hafta öncesine kadar 2 haftadirda yarim kasenin yarisini yiyor sizce nedendir bu çok sıkılıyorum düzelirmi bundan sonra böylemi gider bi akıl verin
Araseymen annelikhalii çok şükür oğlumda hiç iştahsızlık yaşamadım öğünlerini dolu dolu yer yemeyen çocuk zor oluyor gerçekten ama belki distendir azı dişleri çıkmadıysa onlar zorlayabilir.
annelikhalii Araseymen aslında yiyor herseyini balık sebze yumurta peynir ama sadece az yiyor 15 aylik 11 kilo sizin bebeginiz kaç aylik kaç kilo birde öğün miktarı ortalama ne kadar yiyor 1 bardak vs 10 kasik
Cigdemino annelikhalii Ben de bunu çok merak ediyorum. Benim benim bebeğim de 15 buçuk aylık. Sadece 3 öğün veriyorum ek gıdayı. Ara öğün yapamıyorum kesinlikle. Verince kusuyor. Bir öğünde ne ölçüde yemesi gerekiyor kestiremiyorum. Doktora sorunca ne kadar yerse diyor. Ama ben sürekli oyunla müzikle vs zorla yedirdiğim için anlayamıyorum ki. Bebeğime bıraksam bir iki kaşıktan sonra hayatta yemez🤦🏼♀️
Araseymen annelikhalii çorbalar bi yemek tabağı dolusu katı yemekler de mesela 2 köfte 5 yemek kaşığı makarna kadar.biz en son 12.ayinda 11 buçuk kiloydu şuan 15 aylık bilmiyorum kilosunu ama kilosunu gösteren bi bebek değil benim oğlum.yedigini bilmem bana yetiyor görüntüye çok takılmıyorum🙂