Elifffinnnn111 Kizlar bende hamileyim galiba 🙄 erken gebelik testi adete 10 gün kala digru sonuc verir mi ? Ne zaman yapmam gerekiyor suan 10 gün var adetime🐣
GizmofizmoE Elifffinnnn111 eğer gebelik varsa her ikisinde de çıkıyor valla,ben oğluma hamileyken testi yaptığım anda çift çizgi oldu.
Elifffinnnn111 Esra-ozsusam4 goguslerim agriyor cok hassaslasti ordan tahmin ettim 😅 normal de olmaz boyle
Aysow Hayır adetini 10 gün geçerse kesin sonuç çıkar ve daha 10 gün varmış neden bu kadar erken davrandı ne biliyorsun adet olmayacagini gününün geçmesi gerekiyo netlik icin
Elifffinnnn111 Aysow erken gebelik tesleride oluyor ya adetten öncesi için ben onu soruyorum en fazla kaç gün önce olmasi gerekiyor diye
Aysow Elifffinnnn111 Hiçbir şekilde sonuç vermez kendimden biliyorum heleki adetine daha 10 gün varsa günün iki gün geçer ve yahut 1 hafta geçer erken gebelik testi yaparsın ama şuan sonuç alamassin
Aysow Elifffinnnn111 Adetiniz 2 gün gecikince hemen anlayın diye diğerlerinde belirli bi süre beklemeniz gerekiyo örneğin 10 gün geçmesi gerekiyo hasar dumende hep der hamilelik testi için adet tarihinizden 10 gün sonrasını bekleyin diye 😎
Elifffinnnn111 Aysow hayir ya oyke degil ben ilk hamileliğin adetim 1 gün geçirmişti normal gebelik testi yapmıştım hemen çıkmıştı sonuc. Erken gebelik testleri adetten önce sonuc vermesi için var. Ama tam olarak kaç gün önce onu bilmiyorum😁