Mstfcnr Kızlar oglum 20 aylık ve burun etlerimden dolayı kortizon tedavisi almak zorundayım artık oğlumu sütten nasıl kesebilirim bi akıl verin ya meme bagımlısı bi çocuğum var ne yapacam nasıl biraktıracam bilmiyorum 🥺
drn5410 Mstfcnr bence en doğrusu zamana yaymak ama bir an önce ilaç tedavisi başlayacaksa nasıl olur bilemiyorum 😬
aselcimmm Mstfcnr evet canım biz öyle bıraktık kızım 19 aylıkken benimki de aşırı düşkündü gece gündüz hep meme sabır taşı aktarlarda oluyor ıslatıp göğüse sürüyorsun acı bi tadı var zaten bi kere ağzı değince daha da ne yapsan istemiyor memeyi
Gzdzeynep Tiksindirerek kesmek istemiyorsanız aşamalı olarak azaltarak kesin biz öyle yaptık ağlamadı tutturmadı kabullendi arada meme deyince memede sütbitmiş annecim sen artık ineklerin sütünü içeceksin diyorum gidiyor
Mstfcnr drn5410 ya işte kortizon tedavisine başlamayacak olsam emzirecemde ben çok zor durumdayım artık
drn5410 Mstfcnr Allah kolaylık versin inşallah ama telkin edin çocuğa anne hasta memelerde artık süt yok sen artık inekten süt içeceksin büyüdün vs vs gün içerisinde oyun arasında vs sürekli tekrarlayın belki bilinç altına atar daha kolay olur Allah yardımcınız olsun inşallah