Elifcik26 Bebeğim 3 ay 20 günlük. Fakat hiçbir şekilde bir dönmeye yeltenme yok. Kollarından tutup kaldırmaya çalışınca başı geride kalıyor, kaldıramıyor. Sizin bebeğiniz ne zaman yerinde dönmeye, kollarından tutunca başını kaldırmaya başladı?
Gocicim Elifcik26 butun bebekler bole merak etmeyin kilodan cani istememesinden falan donmuolar sen bacagini attir ogret bol masaj yap yuzustu koy guclensin sirti
Sevda6767 Elifcik26 o zaman sıkıntı yok canım.. kızım da üç buçuk aylıkken doktor o şekilde elinden tutup kaldırınca hiçbir şekilde kafasını kaldirmiyordu. Birkaç defa denemisti kafasını tutmuyor dedi sonra yüz üstü koydu kızım kafasını kaldırdı baya da kaldı. Ha tamam sıkıntı yok dedi. Yani sizde de yok :)
Umay-Melissa Elifcik26 Sırtüstü yanlara yuvarlanma 4 aylıkken bekleniyor yüzüstü dönmeler 5-6 aylık çoğu dr görüşü..
elifhanimm 5 aylık bebem 4 gündür dönüyor, doktor kilodan dönemeyebilir demişti. Ama siz karın üstü egzersizlere devam ne kadar çok o kadar iyi gelişir kasları
AlevMelek Benim de bebeğim 5 ayını doldurmak üzereyken döndü bir anda oldu üç ay çok erken bence de … ben de sürekli internetten araştıran bir anneyim o yüzden panikle stresle büyütüyorum bırakabilsek ne güzel olacak aslında …