Ayeray Bebeğim 3 aylık 12 gündür ateşi var İki ayrı hasteneye gittik her ikisinde kan testi yapıldı kaka tahlili yapıldı her ikiside grip olmuş dedi ateş dışında hiç Bir belirti yok bebeğimde iştahı kapandı emmek istemiyor bugün kontrol vardı az kilo almış dedi doktor bogazını felan kontrol etti doktorumuz grip değil dedi bu da ne yapacağımı şaşırdım çok yoruldum
Sedefbxl Ayeray Gecmıs olsun burnunu serumfızyolıjıkle acık tut akmasa bıle tıkanmıstır ates surup verdıgınde dusmuyormu
AyseTaha Geçmiş olsun benim oğlum da 3bucyk aylık ve grip oldu boğaz enfeksiyonundan dolayı da sürekli ateşlendi şimdi biraz ıyiyiz şükür. Aynı şekilde emmek istemiyodu onun nedenide burnu tıkalı oluyodu nefes alamıyordu. Otri bebe ıyi oluyo sabah akşam açıyorum bende burnunu daha rahat emiyo
Ayeray AyseTaha geçmiş olsun canım vizede grip dedi bir doktor ama hiç belirti yok sadece ateş var başka bir doktor griplik birşey yok dedi herkes ayrı birşey söylüyor sabah özel bir yere götürcem rabbim hepsine şifa versin
Ayeray Janss en düşük 37.5 ilaçla oda çıkınca da 38.8 felan oluyor sürekli calpol veriyorum bazen etki bile etmiyor
Merveklnv Çok geçmiş olsun 3 ay 22 günlük bebeğim var bizde öksürük hırıltı ve balgam vardı ateşi sonradan çıktı geceden beri hastanedeyiz buhar veriyorlar Rabbim bebeklerimize şifasını versin