Mommysprincess Bugün aşı olduk. Aşı sonrası huzursuzluk ve ateş olabilir dedi ebemiz. Bunlar her bebekte yaşanıyor mu? Bir de bu ateş, huzursuzluk vs kaç gün sürer?
Sezenkumsal92 Mommysprincess valla 2 au 3 gnlukken yapildi asisi suan 2 ay 18 gnluk yeni huzursuzlugu grcmeye basladi kakamiz cok degisti bizim ates olmadi agrisi cok oldu bnde bir cay kasigi calpol vermistim
biryavuzkusu Mommysprincess benim bebeğimde ateş olmadı ama huzursuzdu bütün gece saat başı kalktım ateşini kontrol ettim. İnşallah sizin bebeğinizdede olmaz sık sık takip edin. bebekten bebeğe değişiyor etkisi
behrem Mommysprincess her bebekte olmuyor. ben geçen ay yaptırdım bebeğime, annem ve hemşire giderken eczaneden ateş düşürücü al dediler, almadım. iyi ki almamışım, hiçbir yan etkisi olmadı benimkine. çocuğa boşuna ateş düşürücü içirecektim. hey allahım
MayneymisAltintop Bizde biraz önce oturduk aşılarımızı. Ebe her çocukta aynı etkiyi yaratmayacağını söyledi. Benimde en çok korktuğum şeyi ateş inşallah kuzucuklara bir şey olmaz
Alazcns Zaten huzursuz bir bebekti saatte bir ateşini ölç 38 olursa calpol verebilirsin demişti 37.5 kadar cıktı vermedim.
Makbuss Mommysprincess evet cnl ilk gun baya huysuz oldu agri kesici fitil verdim hatta iki gunde oyle huysuzdu agliodu canini yakmisim gibi insallah sen yasamssn bebeğinle
Sezenkumsal92 Nuryalcndag ya mukusluydu tam asidan snra mukus gitti smdi de ishal gbi bezde sadece rengi var 78 kere yapmiyor gunde 4 u gecmedi sukur ama
tugceo92 Mommysprincess bizde pazartesi olduk. Hemşiremiz huzursuzluk yada ateş olursa 1 çay kaşığı calpol ver dedi. Biraz huzursuzluğu oldu verdim. Geçti. Daha da olmadi. Ateşi hic çıkmamıştı zaten .