Kalp26 Kardeşim sabah doge coine ver ıkı bin yatıralım demisti yok dedim girmeyım bu işlere birden yükseldi yatırsaydım para 12 bin olmustu pisman oldum varmıysi doge coine yatıran ne kadar yükselttınız?
Purple13 Kalp26 valla önceden eşim almış 1 2 ay önce falan bugün toplamış meyveleri🤭 ne kadar bilmiyorum konuşmadık daha
lazannesi Kalp26 holodaki zararımızı bekliyoruz hâlâ 😂 ölsek de holodan çıkmayız çünkü iki hesaptan toplam 80 bin ana paradan zararımız var nasıl çıkalım yıllarca holodayiz artık 😂😂
Kagansmother Güvenilir degil diye yatirmadik pisman değiliz yavas ama sağlam gitmeyi tercih ettik biz holodan kazananlar oldugu gibi asiri zarar edenlerde oldu doge da öyle olucak muhtemelen üzülme yani 🤷♀️
Purple13 Zhranne yok yok biz anlık alıp karda tak tak bozuyoruz böyle coinler. Birden ismi duyulan birden düşen çıkan coinler güvenmiyoruz🙂
Kalp26 Kagansmother biraz idda gibi mantigi kazandın hadi onuda basayım diyip hepsını kaybetmek gibi ben eger yatırirsam yükselirse cekerım hemen risklerden korkarım😁