Muverrih Aslında gönlümce temizlik yapacağını asla düşünmüyorum ama burada çok duyuyorum haftada bir kaç kez robot süpürge konusu açılıyor benide meraklandiriyor kullananlardan tavsiye istiyorum evim dublex nasıl kullanışlı oluyormu salon halim kalın 6 MT ve püsküllü sıkıntı yaşatıyor mu ayrıca yüzeyselmi yapıyor yoksa dipli köşeli siliyor mu? Ve kullanıp memnun kaldığınız markayı belirtirseniz sevinirim.
Merve Muverrih xiaomi mop pro kullanıyorum. Erişebildiği her yeri süpürüyor. Siliyor da. Tabi bizi yaptığımız gibi değil o daha çok toz ve saç topluyor halıların altını kaldırıp süpürmüyor 🤗
Deletedmom5284 benim xiaomi viomi v2 pro, çok iyi temizlik yapıyor süpürüyor siliyor, haftada bir kendim süpürüyorum elektrik süpürgenin toz haznesini robot aldığımdan beri hiç boşaltmadım, robot çok güzel süpürüyormuş böyle anlamış oldum
Muverrih Merve Sürekli silinen evde zaten halı altıda çok tozlanmiyor öyle çok pisligimizde yok mutfağı silse ekmek kırıntılarıni filan toplasa oturma odasının halısını güzel supurse yeter. Güzel silinmeyen halinin üzeri tüy topluyor bir zaman sonra ben fırçalı baslikla bastırarak siliyorum örneğin o kadar kuvvetli silebiliyor mu?
Merve Muverrih sandalye araları darsa girmez aralara. Şey gibi düşünün elektrikli gırgır öyle bastıra bastıra silmiyor silip geçiyor.
Muverrih Merve Anladım teşekkürler. Ben dik Süpürge aldım onu bile kullanmıyorum güzel sılmiyor diye ona hiç bulaşmayayim 😍