Alya88 Kizlar 8 aylik olmak uzereyiz kızım hasta oldu ve antibiyotik kullanıyoruz ilac yüzünden cok kaka yapar oldu su gibi değil ama yine de kaka sayısı fazla ne yedirsem iyi gelir bu arada patates kesinlikle yemiyor
mariecurie20 Alya88 muz yedirebilirsin canım bir de bol bol su içir sıvı kaybını dengelemek için geçmiş olsun
FatmaKrbkl Alya88 canım oğlum 7 buçuk aylık aynı durumu yaşadık ne muz ne patates fayda etmedi bize doktor önerisi ile maflor damla kullanmaya başladık bugün 4 gün falan oldu başlayalı normale döndü diyebilirim, geçmiş olsun 🌿
Alya88 FatmaKrbkl bende ayni damlayı kullaniyorum iki gun hastalıktan vermeyi unuttum bugun yine başladım sizde günde bir kere mi veriyorsunuz
[silindi] Alya88 doktor antibiyotik ile beraber probiyotikte vermedi mi ? Pirinç lapası ve muz yedirebşlşrsşnşz
Alya88 [silindi] ya ben kullanıyordum maflor bu hastalıktan 2 gun vermeyi unutum bugun tekrar basladim
FatmaKrbkl Alya88 aynen günde bi kere 6 damla aynı saatte vermeye özen gösteriyorum bugün baya azaldı sayı 🙏
attbianne Alya88 antibiyotik bitene kadar bol sıvı takviyesi muz yoğurt bitincede probiyotik kullanın
Ceylanceylin Alya88 Entorogermina kids var onu kullanabilirsin bize baya faydası oldu bi eczacıya sor eğer bebeğe uygunsa al baya kesiyor ishali
Uzaymekiii Alya88 muz haşlanmış patates pirinç lapası ve un çorbası tutar çok geçmiş olsun bol bol sıvı verin vücudu güçsüz düşmesin.