Ayserose61 Bebeğim 3 ay 20 günlük 10 gündür uyku uyumak istemiyor geceleri ağlıyor sürekli uyanıyor hiç bir oyuncakla oynamıyor sürekli kucakta olmak istiyor doğru dürüst emmiyor . Atak böyle mi oluyor sevgili anneler neler yaptınız nasıl başa çıktınız
ozsim Ayserose61 benimde kızım 4,5,aylık emmek istemiyor uykusu olduğu halde çok ağlıyor bağırıyor. Başa çıkamadım henüz bende. Nasıl uyutcağımı bilemiyorum. Ne zaman bitecek bu ataklar 🤷♀️
Myslkya-16 Ayserose61 of aynıyız 😥 emzirene kadar anam ağlıyor. Gece uyanıyor ağlıyor. Çok huzursuz ve mutsuz uyuyor gece 😩
E_saryaninannesi Ayserose61 Çıldıracağım ben de. 9 buçukta uyuyan bebeğim zorla gece 11den önce uyumuyor emmiyor uyumadigi ve aç olduğu için ağlıyor. Yani saçma sapan bir kısır döngünün içindeyiz. 3 ay 25 günlük. 🥱
Ayserose61 ozsim ayy Allah yardımcımız olsun . Ben de yanı denemediğim yol kalmıyor uyutmak için direniyor resmen
Seda321 Bizde 3 aylık olduk uykusu var ama direniyor böyle bir ağlama yok saatlerce sürüyor 12 saat uykusuz kaldı bi gece iyi bi gece kötü geçiyor ne zaman geçicek nası birşey bu atak gaz sancılarıda oluyor ağlamaktn göbek fıtığıda oluştu kuzum mutsuz 😕😥