ipek_annesi Deryadeniz12 ben molfix pure soft kullanıyorum prima premuim care poposunu derisini kaldırdı sleppy taştı molfix normal olan de pişirdi en iyisi bu geldi
Karanbuse11 Deryadeniz12 molfix kullanıyorum Migros sanal markette 1 alana 2.cisi %70 kampanyası oluyo sık sık ordan sipariş verip stokluyorum çokda memnunum
Hale-kd Deryadeniz12 bende pure soft kullanıyorum oğluma nedense molfix benim içime sinmiyor o içinin yemyeşil olması mı desem ama pure soft içi pamuk gibi yumuşacık çok güzel gerçekten
Deryadeniz12 ipek_annesi Neee nasil kaldırdı ayy bide ne met ederler Prima yi aktif Bebek de benim oğlumda alerji yaptı
Ervanur55 Pure&soft babamın bezi gibi savunuyorum her yerde. Ellediğindeki yumşaklık bile seçmeye yeter bence. Normal molfix çok koku yapıyo şuan eşim yanlışlıkla omu aldığı için kullanıyorum bi kere bile çiş yapsa kokuyo
Prenseslinam Deryadeniz12 pure &soft prima preminum care gibi ayni biz ilk prima kullaniyorduk bu ay carefoursadan indirimde pure &soft aldim 3 numarasina 34 tanesine 23 lira verdim 4 faket aldm daha uyguna geldi