Kizlar bundan önce bir post açmıştım kimse görmemiş sanırım cevap veren olmadı olsun canınız sagolsun:)
Dun gece kızımın 40 dereceye kadar atesi çıktı kan idrar kaka bütün tahlilleri yapıldı 7aylik olmak üzere bu arada. Doktor bogazinda hafif enfeksiyon var ama bu kadar ateş yapmaz dediği icin istedi bunları ve kanında vuris cikti. Koronami dedim olabilir de olmayabilirde dedi. Test yapalım ne gerekiyorsa yapalım dedim kanında çıkan vuris daha cok domuz gribine benziyor dedi. Domuz gribi nedir kızlar Allah aşkına hastalık yüzünden evden dışarı 1 adım atmıyoruz ne kimseyi eve alirim ne kimseye giderim kızımın gördüğü tek yer arka balkon nereden geldi bu hastalık eşimde bende çok dikkat ederiz herseye neden böyle oldu anlamıyorum simdi antibiyotik tedavisine başladık 2tane ates düşürücü ilac kullanacaz 2gun daha devam eder atesi dedi 1 hafta sonra kontrol var lütfen cok dikkat edin biz dört duvar arasindayken bile hastalik bizi buldu domuz gribi koronadan daha tehlikeli vurismus, rabbim evlatlarımızı korusun dua edin Allah rızası için 😢😢😥😥🤲🤲