Merhabalar gecen hafta pazartesi gunu safra kesesinden ameliyat oldum onun oncesi 1 hafta nezleydim tam iyilesince ameliyat oldum ameliyattan 3 gün sonra covid olduk esimin teyzesinin kizi bizde kalmis ben hastanedeyken annesinde virus oldugu halde bile bile yani cok sey soylemek istiyorumda allahindan bulsun insallah ve kaynanam gorumcem esim ben pozitifiz gecen haftadan beri bi turlu iyilesemedik ben 4 aylik bebegimle annemde kaliyorum esim kaynanamlarla kaliyo o kadar psikolojim bozuldu ki 4 5 aydir neredeyse saglik problemleriyle ugrasiyorum allah beterinden korusun sizlere sorum bu covid kac gün sürüyo acaba balli limonlu su iciyorum yemek yiyorum aksatmadan istahim azalmadi bacaklarim cok agriyo halsizim propolis kullandim ilk gun onuda annem cok koydugu icin balin icine bide basur cikti basima sanki avuc avuc aci biber yemisim gibi kafayi yemek uzereyim portakal suyu meyve suyu normal su iciyorum 9. Gün bugun kac gün sürüyo virüsün etkisi dikislerimi almaya dün evde saglik hizmetleri geldi almak icin onlara sordum nefes darligi ates oksuruk olunca hemen ambulans cagirin agrilara bisey yapamiyoruz dediler psikolojim cok bozuldu biyerim agrisa acaba kansermiyim acaba soylemiyim diye düşünmekten ağlamaktan mahvoldum sizlerin kac gün sürdü acaba allah hepimizi tez zamanda kurtarsin insallah🙏