Suzanbke Kızlar bebeğim 5 aylık emiyor ve sonrasında gazını çıkarıyorum gazının hemen ardından hemen hemen hep kusuyor emzirdikten sonra hemen kaldırırsam süt kusuyor ama 10-15 dk sonra süt kesiği kusuyor yalayan var mı normal midir??
Egemenbstn Suzanbke bir yerde okumuştum kusma şekli kesik kesikse eğer sağlıklı besleniyordur diye. Ne kadar doğru emin değilim. Benim oğlumda genelde emdikten sonra gazını çıkarınca kusuyor.
Zeyyy Suzanbke benim kizim aylarca kustu çok fazla ama 3 doktora gittik kimse reflu alerji falan demedi fazla emer kusar süt yarar kusar mide öğütmez dediler 6aylik oldu kesildi şimdi 9 aylık oldu çok nadir kusar oda fazla emince
PelinKaraca Suzanbke sol tarafına yatır. Az ama sık doyur karnını. Çok hareket ettirme emdikten sonra. Bol giydir karnını sıkmasın. Sende yediklerine dikkat et baharatlı asitli şeyler yeme. Düzelir inşallah. 👍
vethekeliff Egemenbstn aynen öyle canım doğru diyorsun kesik kusarsa sütün yarayan kısmını alıp fazlalığı kusuyormus ama süt çıkarıyorsa daha midesine gitmeden çıkarıyor demek
Suzanbke Sedaaay kilosu falan çok iyi 5 aylık 7.500 kg ama kusarsa kesik kusuyor çok nadir emzirdikten hemen sonra kaldırırsam çok az süt kusuyor