Baran_agah46 Hanımlar oğlum 14 aylık olmak üzere, tavsiyelerinize ihtiyacım var, gece beslenmesini ne zaman kesmeliyim ve sizler ne zaman nasıl kestiniz ? Tecrübelerinize ihtiyacım var 🌸🌸
Kwsr Baran_agah46 10 aylik 1 ay yada daha fazla oluyor gece beslenmesi yapmayalı rüya öğünü yapıyordum ilk . Yavas yavaş kestim .
Arifeeee Baran_agah46 8.ayda kestim gece beslenmesini. Emzik kullanıyorduk o kolaylaştırdı. Biraz da eşim yardım etti. Ben değil bir kaç gece eşim baktı uyandığında.
Arifeeee Kwsr Rüya öğünü belli bir aydan sonra fayda etmiyor sanki benim oğlum emerken uyanıyordu ve uykusu açılıyordu.
Arifeeee Baran_agah46 evet emzik verip uyumasini sağladık. Nasıl uyutuyorsaniz artık o şekilde uyutun bir kaç gece zor oluyor. Sonra o da alışıyor.
Ayemta Kizim 10 aylik gece beslenmesi hala devam.Vallahi acikip uyandigi belli o yuzden hala emziriyorum.fakat sizin ki buyumus mASAllah kese bilirsiniz
Kwsr Arifeeee yani çoğu kişi rüya öğünü yapiyor fayda etmiyor denildigini ilk defa duyuyorum. Acaba saatleri yanlış ayarladiniz
Mirac16 Biz 12 aylıgız hala gece 2 defa mama alır bende ıkı uc ay sonra kesicem cunku diş dönemi gunduz pek birşey yemiyor bu sebepten geceleri bari mama da olsa midesi alsın iariyorum
Arifeeee Kwsr fayda etmiyor demedim söylediğinize karşı da değilim. Sadece yaşadığımı söyledim. Uzun süre bende kullandım Rüya öğününu. 8.aydan sonra uykusunu açmaya başladı benim oğlumun. Bende bıraktım
Kwsr Arifeeee fayda etmiyor sanki dediğiniz için soledim ayrica kötü bir yorum yapmadım ben size . Bebekten bebege değişir bir yerde eksiklik yada fazlalık vardır. Genelde 6 Aydan sonra gece beslenmesini kesmek gerekir diyor bir çok doktor . Kilo şu iyiyse bir sikinti yoksa kesilir . Aslında olan bebeğinizin simdi gece beslenmesiz uyumasi lazim belkide rüya öğünü yapmasanz uyanmicak. İstemeye bilir o yüzden uyana bilgi