aay1 @mirayybebek Ezogelin çorba, Fırında beşamel soslu tavuklu mantar, makarna, brokoli salatası ve muzlu etimek tatlısı var🌸
BalkizimBaloglum2 Dünden etli nohutum var peynirli erişte,karışık kizartma salata komposto kaymaklı kemal paşa tatlısı
psikolog-anne Annesinin-pasasi böyle menüye hayranım, taze az az mis gibi. Eşim biraz çeşit düşkünü, olmayınca bisey demez ama ben hissediyorum yinede 😪😬
Annesinin-pasasi psikolog-anne valla karışık kuru dolma olunca ( biber patlıcan acur kabak) yanında ek yemeğe ihtiyaç duymuyoruz ama genelde bizde de menülerde çok çeşit yaparız dediğin gibi eşim sorun yapmaz ama iste benim gönlüm rahat olmuyor
ilterinannesi Hatce1344zm biz iki kişiyiz pek tecrübem yok bir türlü tutturamiyorum.bu olacak inşallah inanıyorum saolasin 🙃
Kalbimmm mirayybebek dünden kalan süzme mercimek çorbası nohut yemeği bulgur pilavı cacık tatlı olarak şekerpare hepsini sabah bebeğim uyudukça hazırladım çok şükür şimdi bir çay demlemem kaldı onu da 5-6 gibi hallederim artık 😊🙈
Bebek2020_ mirayybebek tavuklu yayla çorbası. Et sote. Pirinç pilavı. Hoşaf. İftar sahur arası ve sahur sonrası yemek için sütlaç yapacağım
41esra mirayybebek çorba ne olduğuna karar veremedim🤔 taze fasulye patates püresi bide yorumlardan sonra canım erişte çekti erişte 🤣