YavruKurdum Şimdi oğlum adımlıyo. Kendi kalkıp bazen 3 5 adım bazen de bayağı bir yürüyo. Ama illa ki düşüyor. Dengede hala çok duramıyor. Adımlamadan sonra tam olarak bağımsız ne zaman yürüyorlar?
Asafmomm YavruKurdum bebekten bebeğe değişir kimisi hemen sağlamlaştırıyor kimiside benim bebeğimde buna dahil 1-2 ay arası sürmüştü tam yürümesi
Selinisbilir YavruKurdum yasina dogru benim oglum da adimliyordu dediginiz gibi , tam dengeli yurumesi 13 ay civari olmustu , yani yaklasik 30-40 gunluk bi surecti , tabi her cocuk ta ayni olmaz , kimisi daha kisa surede kimisi daha uzun surede olabilir
AgentMom YavruKurdum 2 numaram adımladıktan sonra 9 aylıktı arkadaşın çocuğu emekliyor diye emeklemeye başlamıştı. Sonra 13 aylık yürümüştü.
YavruKurdum Asafmomm Yürümeye çalışmıyor koşuyor 😂😂 bi yavaş gitse yürüyecek de yok nereye yetişecekse😂
dandiniko YavruKurdum benimkide aynı. Bazen iyi yürüyor bazen pat hemen düşer. Allah korusun bişey olduğunu filan düşünmeye başladım. Kafamda kuruyorum 🙄
Balbademim3 YavruKurdum kız seninle bebelerimiz çok benziyor hiç yürümeye çalışmadı benimki de hep koşsun hala da koşar 😃 adım adım yavaş gitse belki çok erken yürüyecekti ama koşmaya çalıştığı için denge sağlayamıyordu şimdi hızını alamıyo yine 😃 15 aylık oldu Sarı fırtına
BeyzaLivaLeyla YavruKurdum 13.ayına kadar hiç yürümeyi sevmedi benim kız ellerinden tutup yürütemezdim 13. Ayına girdi 4-5 gün sonra minik minik adımlamaya başladı iki koltuk arası gitti geldi haftasına şıpıdık şıpıdık yürüdü şimdi 10 sn popo üstüne oturmaz sağolsun 😂😂
Balkupummm YavruKurdum 12 aylikken ellerini birakip 10 adim falan atmaya baslamisti. Tam olarak yurudugunde 13 aylikti. Az kalmis sizinde. Benim oglumda kosmaya calisirdi diyordum daha yurumuyorsun ki bu ne hiz 😀 Alisiyolar tabi kosmadan yurumeye sanirim heycan yapiyo seviniyo 🤗
Mom088 YavruKurdum kızım 7 aylık olduğundan beri tutunarak yürüyor şuan 9 aylık kendi başına birkaç adım atıp düşüyor 🙄 bende sabırsızlıkla bekliyorum
Tatlican YavruKurdum tam olarak bilemem ama 15 20gun icinde adimlari cogaliyor ortapedik ayakkabi giydiriyormusunuz .ben cok faydasini gordum kendini dahada dengede tuttu.evde ayakkabi giydirmiyordum misafirlige gittik diye giydirdim az yuruyen cocuk kosmaya basladi orda.sonra evdede giydirdim
YavruKurdum Tatlican Alamadım ya henüz ayakkabı evde giydiriyorum bazen ev ayakkabısı onlarla da aynı koşuyor yürümek yok 😂