Ozlemrah Busraegemen kuru mürdüm eriği ve kuru kayısı ve bol su iç sabah aç karnına 1 yemek kaşığı zeytinyağı iç cnm
maysa-19 Busraegemen sabah aç karnına zeytin yağı kuru kayısıyı sıcak suyla dolu bardağa koyun beş dk dursun önce suyunu için sonra kayısıyı yiyin çikolata yedikten sonra ılık su için bunlar ac karna olsun ona birinden biri ise yarar
Neessee Busraegemen rezene içebilirsin bağırsakları çalıştırıyor. Sonra kefir yoğurt bunlar hep probiyotik
3melek1anne Osmolak bu ilacı kendiniz içebilirsiniz kabızlığın geçmeme gibi bir lüksü olmaz bunu içince😀
Ozlemrah Leyladru rabbim yardımcımız olsun çok zormuş bakmak büyütmek ama rabbim canlarını sağ etsin bi büyütsem diyorum sürekli bende 2 çocuğu hiç düşünmüyorum
ErtugrulAnnesii Armut ve kuru kayısıyı buharda veya suda haşlayın iyi geliyor. Biz de uğraşıyoruz düzelmedi bi türlü😒
Roses Cocukda kabızlık cok kotu sonuçları oluyor benım kızım kabızlıktan dolayı makatta catlak var sureklı kabız olunca makatı catlıyo dikkat et dedi doktor yoksa bagırsak cizilir dedi ben de dikkat ediyorum yememe hurma ve gun kuru kayısı yıyom bide sulu yemek yapıom pilav dan da uzak duruyorum