Z19e Bayanlar selamün aleyküm bu pimapenlerde oluşan siyah lekeleri ne çıkartır . Çamaşır suyu falan kâr etmiyo
Feyzosunannesi Z19e cifle sungerle temizliyorum sonrasinda bezle siliyorum canim o sekilde cikiyo bi dene istersen
sufflee Z19e cif amonyaklı olanlarını al canım biraz tellemen gerekebilir duruma göre bakarsın tel çizer ama dikkat et
Lyla07 Z19e geçen hafta selsil çok amaçlı genel temizleyiciyle sildim yeni gibi oldu tavsiye ederim 👍süngerin sert olmayan kısmıyla sildim, pimapene zarar vermedi ☺️
Anne12- En iyisi cif birde cifin kir ve kireç sökücüsü olabilir ben şu sarı temizleyiciyle silmiştim bir ara çok güzel olmuştu🌸
Z19e sufflee telde zarar vermez mi ama 😐 çizer yani sonra daha kolay kirler girer araya bi dahaki sefer 🤷♀️
Mirayslck Camları silmeyi hiç sevmiyorum ya evin içi daha önemli benim için. Bebekte olduğu için Bayadır silmiyorum . Kayınvalidem sarı suyla siliyormuş hemen çıkıyor diyor .
ikizbabymom Z19e cifle çıkıyo eğer elektrik süpürgesi falan değdi siyah çizgi oluştuysa sihirli sünger kullanabilirsin