Selinsu1 Kuzeybabyy 15 aylik hicte derece alip ölcmedim. Suyu kovaya doldurup dirseğimi sokuyorum kafama göre ılıklığını ayarlıyorum eski usül 😄
Annelercicektir Kuzeybabyy ben kendi sıcaklığımla aynı yıkarım hiç ölçmedim ne soğuk ne kaynar birde derecemi ölçelim 😬zamanında az sıcak az soğuk karıştırır yıkarlardı bizi en iyi derece serçe parmak 😬
Bal-Kaymak Kuzeybabyy Hiç ölçmedim 😂 @Selinsu1 en güzeli koy dirseğini bak dimi 😂😂 büyüdükçe 1 tık daha sıcak yapıyorum zaten. ☺️
fernweh Kuzeybabyy kız 35 cok soğuk bence 37 bile bana soğuk geliyor ama mecbur ebe 37-38 derecede yıka demişti
Alya112 Kuzeybabyy bebiş memnunsa sorun yok zaten maximum 38 olmalı . Daha asagısına benim elim varmıyor bir türlü 😄
rike-nile-aro Kuzeybabyy ben doğduğundan beridir 37-38de yıkıyorum. Tabi gözlemleyerek yapıyorsunuz tenini. Her bebek bir olmuyor tabi
Kuzeybabyy fernweh 37 38 de oğlumun teni kızardı bende öyle düşürdüm bu kezde aklıma takıldı soğuk mu diye 🙂😅
Kuzeybabyy rike-nile-aro normalde bende ilk zamanlar 37 de yıkadım ama baktım kızarıyor düşürdüm 35 36 ya 😇
Dn123 Kuzeybabyy ilk dogdugunda bakıyordum 27 de falan yıkıyorduk simdi fiskiye ile yıkıyorum bakmıyorum.