Bircicekkiz Mertelisa daha önce de öneren olmuştu artık Çamaşır suyu olarak onu kullanma vakti geldi 😌
minnosummm Limonluseker canım aynı benimkide soba işinde simsiyah oldu o dediğini makinanin deterjan gozunemi koyosun yoksa sudami bekletiyosun ayri
Limonluseker minnosummm detarjan bölümüne koyacaksın aynı zaman da kullandığın detarjanida koyuyorsun
minnosummm Bircicekkiz sen ne zaman yikycan perdeleri yıkayınca banada soylesene😄işe yariyosa bende yapiyim
Bircicekkiz minnosummm farklı farklı bir sürü taktik var hangisi yapsam bilemedim 😂 yarın mutfağınkini yıkar haber veririm canım 😌
Yenievliiiiii Bircicekkiz biryemek kaşığı beyaz sabun rendesi koyuyorum tüllerin üstüne. Ön yıkama yaptırıyorum. Sonra deterjan gözüne deterjan koyup çalıştırıyorum uzun programı. Son 15 dk kala yumuşatıcı koyuyorum miss gibi çıkıyo
Vanilya Dilek123doruk Bugün kapıları beyaz sirkeli suyla sildim kapı kollarını domestos ile sildim. Dış kapıyı komple. Parça parça siliyorum böyle her gün. Koltuk konusunu bende bilmiyorum ama taşınırken yıkatıcam
beyazgelincik Koltuklar sıvı arap sabunu abc marka ve kosla vanish sıvı leke cikariciyi karıştırıp havluyla ve tekrar saf suyla durulama.kapılar elma sirkesi ve iki damla fairy ile