YeldaKuzey Yakın zaman da çocuğunu sünnet ettiren annelerimiz var mı? Ankara’da iyi bir sünnet doktoru arıyorum. Kime sünnet ettirdiniz, memnun kaldınız mı? Ve kaç aylıkken sünnet oldu oğlunuz? Biraz araştırma yapacağım çok kararsız kaldım🙄
Yagizim2020 YeldaKuzey 7 bucuk aylıkken sünnet yaptırdık liv hospitalda Cüneyt Atabek yaptı. Çok memnun kaldık
kubraozkan YeldaKuzey ben 4.5 aylıkken yaptırdım ve bunda bile geç kaldığımı düşündüm ne kadar erken o kadar iyi bebeğinize yapabileceğiniz en güzel yatırım olur düşünmeden yaptırın ben istanbulda yaptırdım bu arada tek dikkat ettiğim konu doktorumuzun Çocuk üroloji cerrahı olmasıydı o şekilde bi doktor bulduk umarım sizde güzel ce atlatırsınız bu süreci. ☺️
ttkayd Lokman hekim hastanesi metin taşa yaptırdık memnunuz bi sorun yaşamadık. 21 günlüktü yaptırdığım zaman.
mrstucii06 YeldaKuzey Akdere dr.Onursal yıldız 2 aylikken sunnet ettirdik cook iyi bi doktor 👍🏻👍🏻 kesinlikle öneririm 👍🏻
mrstucii06 YeldaKuzey 500tl lokal anestezili ve klipsli eger baska doktora gidersenizde lutfen genel anesteziyi kabul etmeyin
Ruzgargulu YeldaKuzey onursal yıldız beye ilgin tip merkezinde yaptırdık 4aylikti. Klips yontemi kullaniyor 500 tl verdik
YeldaKuzey mrstucii06 cok teşekkür ederimcanım. Bir yakınım yaptırmıs natomed hast genel anestesi neden önermiyorsunuz benim bir bilgim yokta?