Simays GozdeMiray sabah 1 kasik yag bol su 1 saat sonra kahvalti yapiyorum domates dmsalatalik peynir zeytin 2tane haslanmis yumurta yani baya yiyorum cok kismadan 2 dilim ekmek oglen ne yemek varsa salata ile ara ogunler meyve kuruyemis ne varsa aksam yulaf yogurt yiyorum yulaf sut te yapiyor 7 den sonrada bisey yemiyorum 69 dan 66.500 e dustum gecen cumadan bu gune
Polikistikanne GozdeMiray yaptığınız sade türk kahvesinin içine 1 çay kaşığı koyarak fayda sağlayabilirsiniz 👍🏻
Ecemayaz01 GozdeMiray bn icmedim hic icememde zaten ama kurabiye filan yaparken katin icine guzel oluyor
Ballilokmaayse babyfaceee ben şimdi okudum forumda baska bir sohbette bayan sabah 8 de iki çay kaşığı jindistan cevizi yağı içmiş sonra bol su ama asla tatlı çikolata tüketmemiş.. iki günde 1600 gram vermiş 😱 Tatlı ihtiyacını hurma kuru üzüm incirle bastırmış
DefneErcis Diyetisyeb olarak söylüyorum böyle biley yok. Bir ürün tek başına zayıflatmaz. Lütfen inanmayın ve bir beslenme uzmanına görünmenizi tavsiye ederim.
GozdeMiray DefneErcis ben şuan bir diyetisyen eşliğinde kilo vermeye çalışıyorum sordum şimdi diyetisyenime ondan gelecek cevaba göre hareket edeceğim , ama kullanıpta zayıflayan oldu mu merak ettim
GozdeMiray Ballilokmaayse evet bende denicem araştırdım kilo verdiriyormuş ama kullanan var Mı acaba diye merak ettim
Ballilokmaayse GozdeMiray ben hamile kaldığımda zaten 5 kilo fazlam vardı doğum kilolarımdan da 4 kilo kaldı .. 9 kilo vermem gerek denicem bende göbek yağlarını çok güzel eritiyor diyorlar
Simays Ama su gercek ilk hafta olduğunu icin vucut şaşırdı hizli gidiyor 1 hafta sonra saglikli yavas yavvas gider hep boyle gitmez yani bilginiz olsun
GozdeMiray Birgaripanne diyetisyenim sabahları aç karna 1 çay kaşığı alabilirsiniz yada omleti Hindistan cevizi yağı ile yapabilirsiniz diye dönmüş kullanabiliriz ozaman bir sıkıntı yok 💪🏻🙂
Simays GozdeMiray sutlu de olabilir de oyle cok tok tutmuyir yogurt yulaf yiyorum yogurt daha tok tutuyor 5 6 kiloyu cok rahat halledersiniz bence dun oglen manti yedim mesela aksam yogurt yulaf sadece gene de sabah eksi 400 gramdi vok kasmiyorum hindistan cevzii yagi bagirsaklari duzenliyor bence etkisi bu bide yag yakiyormis bu diyeti yapan emzirmeyenler sabah 11 de kahvalti aksam 5 te yemek baska bisey yemiyorlar ara ogun disinda ben emzirene gore kendi capimda degistirdim
Simays GozdeMiray bir de yogurt yulaf yiyecekseniz ben evde olmadigi icin koymadim muz cilek vs icine atabilirsiniz daha da guzel olur
GozdeMiray Simays şimdilik diyetisyenimin verdiği listede devam ediyorum ama ilerde ihtiyacım olursa denerim teşekkürler 🙏🏻 🙂
Polikistikanne Ballilokmaayse aç karna içilen kahvenin fayda-zarar durumu tartışılıyor ancak ben aç karna tüketiyorum ☺️ Ayrıca gün içinde bol bol su tüketmeyi asla ihmal etmeyin.