Zeyna_ Laylaylaylaylom her postun altında var bunlardan. Üşenmeden hepsine girip bütün yorumları okuyup birde cevap yazıyorlar. Siz cevap vermeyin hiç. Cevap vermeye vermeye azaldilar sonunda.
Kayraaaa Zeyna_ ve hâlâ daha da zengin oluyor durmadan zengin oluyor zengin o lu yor resmen bizim satmamızı bekledi ve uçtu gitti
Miraaayadeee Laylaylaylaylom yaa nasil yapiyosunuz ne aliyosinuz birbirimzie yardımcı olsak burdan bende girmek istiyorum ama hiç bişey bilmiyorum😞 nolur yani birbirimize kazanırsak ben bu fesat insanları anlamıyorum 🤦♀️
Laylaylaylaylom Miraaayadeee Canım paribu uygulamasından coin alıp satıyorum ben farklı uygulamalar da var ama henüz kurcalamadim geçmeyi düşünüyorum bende paribu uygulamasını indirip üye olup gözden çıkardığıniz miktarla başlayabilirsiniz
Mrymalya asocialmom bilmiyorum ama Türk uygulamalarını kullanmak gerekiyor bundan sonra sanırım belli bi tarih verilmiş paralarınızı geri çekin kapatılacak diye bende biance yükşemiştim geri sildim şimdi paribuda işlem yapıyorum
Bebegimm1 YeldaKuzey almaz olaydım yuksekten aldım cikmasini bekliyorum cıkıcak diyorlar beklemedeyim