bakma-bana4 Ben ne yapacağım konusunda hep kararsınız herkes neler yaptığını yazsın fikir olsun hepimize noluyyy🥰❤️
AyazMerve bakma-bana4 Son saatte yapacağım sıcak olsun diye 😊 tavuk çökertme , ezogelin çorba, salata yapacağım. Bir de şekerpare ıslarım belki 😁😁
[silindi] bakma-bana4 tavuk dünyası kekiklim bulgur pilavı sosyete mantısı dünden guvec kaldi onuda ortaya. Tatlıya cocuk uyanır diye pasta istedim eşimden unutmazsa
Zekimurendebizigorecekmi bakma-bana4 Dün akşamdan İnegöl köfte yapıp koydum dolaba iftara yakın kızartacağım yanına patates kızartırım , brokoli havuç haşlayıp salatasını yapçam , birde soğan salatası, bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum çorbaya tam karar vermiş değilim 🤔
Mom079 bakma-bana4 bugun eşim yok tekim fazla bişey yapmıcam. Dolma sarma yapcam yanınada yoğurt salata 🧚♀️
Zinnureyn Mom079 bugun eşim yok tekim fazla bişey yapmıcam. Dolma sarma yapcam yanınada yoğurt salata 🧚♀️ “Tekim Fazla bisey yapmicam” kısmından sonra ben makarna falan bekliyordum kuşum helal olsunn 👏🏻👏🏻💙😂
Kusannesi bakma-bana4 bugun yalancı adana yapacagım. dürüm lavaşını kare kare kesiyorum üstüne tereyağ gezdiriyorum. üstüne sarımsaklı yogurt döküyorum. sonra kıyma domates biber sosundan döküp maydonozla süslüyorum miss çok doyuruyor yanına salata yaprım
Ummuhan09 bakma-bana4 kahvaltı hazırlıyorum ben bugün maalesef evde birşey kalmamış yarın alışverişe gidersem döktürrum