ozgurunannesi Sevgili anneler oğlum 21 aylık mamayı bırakmak istiyorum ama nasıl bir yol izlemem gerek. Gece mutlaka 1 defa içiyor. 2 yaşına kadar kullansam mi bilemedim kafam çok karışık. Aşırı iştahlı bir çocuk değil zaten.
Kukuli4198 ozgurunannesi 24 aylık devam sütü içiyoruz öğlen bide aksam veriyorum acaba kesem mi bazen düşünüyorum unce sağlık ocağına danışacam. Sizde önce danışın bir uzmana sonra karar verin derim.
Cicismoms ozgurunannesi Kızım yaşına girince Mama yerine süt verdim. İlk aşama kutu devam sütü aldım. Şu an normal süt veriyorum
gulcezerenarslan Doktorum bana 14 aylık oldugunda bırakabilirsin demişti şuan 12 aylık 2 defa veriyorum onun dışında süt veriyorum. Sende mama yerine süt verebilirsin
Egeasaf20 gulcezerenarslan sütü günde kaç defa veriyorsunuz çok süt vermeyin dediler ondan soruyorum bende süt vermek istiyorum sütü verirken içine su katıyor musunuz
ozgurunannesi gulcezerenarslan Ya bizim doktorumuz da tam tersi süt verme mama ver. Süt kansızlık yapar dedi. Açıkcasi sütü de denedim ama kabul etmedi.
gulcezerenarslan Egeasaf20 sütüde 2 defa veriyorum su başlarda koydum ama şimdi koymuyorum kabızlık yapmadı çünkü
gulcezerenarslan ozgurunannesi Hadi ya bilemicem canım dediğim gibi banada 14 aylık bırakabilirsin dedi 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
ozgurunannesi Kukuli4198 bende öğlen uykusuna geçerken veriyorum birde gece bir defa uyandığında içip uyuyor. Danışıp ona göre hareket edeyim
Egeasaf20 gulcezerenarslan peki başka ne veriyorsunuz doyuyor mu iki defa ile benim bebeğim çok biberon istiyor 3 4 saatte 150 ml içiyor
ozgurunannesi gulcezerenarslan Evet süt 2 yaş oncesinde vücuttaki bütün demiri emiyor. Haliyle oda kansızlık yapıyor. İştahsızlik yapıyor. Ben yinede 21 aylık olduğu iicn sütü denedim beğenmedi tadını 😅
gulcezerenarslan ozgurunannesi Normal süt mü verdin? kutu devam sütler var ben onlardan bahsediyorum çocuk sütü
Egeasaf20 gulcezerenarslan ne veriyorsun canım kendi yediklerinizden mi özel birşey yapıyor musun bize de fikir olsun 😌
ozgurunannesi gulcezerenarslan Normal süt verdim kutu devam sütleri hangi markanın onu da deneyeyim o hiç aklıma gelmedi 🙂
gulcezerenarslan ozgurunannesi Ben normal süt vermedim henüz. Pınar devam sütü veriyorum sende dene bakalım içicek mi
ozgurunannesi gulcezerenarslan Tamam çok teşekkür ederim ya gerçekten. İnşallah sever hemen alacağım 🤗