asrin25 kızlar bu nasıl hastanedeki elbiseler yarı acık oluyormuş takıp ettiğim bi ebe bunu tavsiye etti doğuma girerken paylaşmış üstünde :) hosuma gitti https://www.lohusam.com/annelige-dogus-pembe-dogum-elbisesi
zarifbirhanim asrin25 açıkçası ben beğenmedim ve gereksiz pahalı geldi. Hem kim gorecek ki kıyafeti giyiyorsunuz anında dogumhaneye götürüyorlar. Orda da gözünüz canınızdan başka bişey görmüyor.
Zumra_ asrin25 valla o sancıda aklıma gelmedi açık kapalı tesettürlüyüm hastanenin verdiğini giydim 😁😁😁
Kalbimmmm asrin25 cok tatlı bu ama doğumhanede elbise giyilmiypr kı daha dogrusu ben devlette doğum yaptım mavı önlük gibi degisik biseyler var ya hep gilimlerde de cıkar onu giyidim komple cıplak sekılde dogum oldu dogumhanede hemsire hasta bezi bagladı beni temizledi ve tekrar önlük giydirdi benimki bu sekildeydi ama elbise alıyorlarsa kesin alın cok gğzelmiş
ipekkizimm asrin25 o an için kullanışlı olabilir canım ama fiyatına değmeyen bir elbise. Arkadaşların da dediği gibi doğum sonrası ne kadar gereksiz bisey olduğunu anlıyorsunuz her anne gibi😅
asrin25 Kalbimmmm vallah canım ben bunu şimdi alıp doğuma kadar muaynede de giyerim diyodum ama doğumdan sonra ilk etapta doğumhanedne cıkarkende olabilir geceliklerimi sectimde buda lazım olur mu bilemedim
41esra asrin25 owowowo ne kadar pahalı hiç gerek yok canım zaten kimse görmüyor direk doğumhaneye giriyorsun orda da Allah ne verdiyse canının derdine düşüyorsun 🤣
Nik_mik_yok asrin25 doğum anında gözün hiçbirşey görmüyor zaten ,ne giydiginin hiç önemi olmuyor. Görseli de pek hoş gelmedi bana . Yine de siz bilirsiniz .ayrıca hastane kendi önlüğü dışında birseye izin veriyor mu bilmiyorum, alacaksanız öncesinde sorun
EsraMira asrin25 Birkaç saat için o para değmez ya.Zaten o an canından ve bebeğinden başka bir şey düşünmüyorsun.
nneslihan asrin25 modeline göre pahalı bence ya güzel olsa neysede güzel de değil kendi fikrim tabi ki
Kalbimmmm asrin25 aslında pek lazım olmaz cok güzel ama zaten odana o degisik kıyafet gibi önlükle gidiyorsun bi kac saat sonra kıyafetımı giymene izin veriyorlar
Bhr28 asrin25 siz beğendiyseniz alın tabi de Doğuma girerken hastanenin verdiği kıyafeti gitmiştim ben Doğumdan sonra kendi getirdiğim elbiseyi giymiştim
Berenkooommm asrin25 zaten heryer kan oluyor hastanenin verdiği iyi oldu daha doğuma girmeden kananam yüzünden 3 tane elbise değiştim doğum için bişey almak saçmalık olur bence 😊
41esra asrin25 çıplak kalmıyorsun canım arkadan düğmeli bide her hastane bu şekil şeyleri giydirmiyor Doğumdan sonra pijamalarını giyiyorsun zaten
umutcumunannesi asrin25 canim tamamen ciplak gezmiyosun arkasi açık ama ben hemsireden rica etmistim arkam kapanacak sekilde bir tane daha önlük giydirmisti zaten doguma gidince cikarttim digerini acik olmasi gerekiyor hic gerek yok rahatsiz olmuyosun merak etme
Mom022 asrin25 daha neler görecek bu gözler. Aşırı gereksiz. Doğum anında sürekli açıklık kontrolü yapılıyor. Suyun geliyor kanama oluyor o kumaş su tutar. Ocpenbe rengin ne hallere geleceğini gözümde canlandırabiliyorum. Zaten nst bağlı oluyor sürekli eteğini topla kaldır düşününce bile cinnet geldi. Doğum anını söylemiyorum bile 😫 ten teması icin doğar doğmaz üzerine koyacaklar o an elbiseyi nasıl çıkaracaksın.
asrin25 Mom022 kız elbsenin değişik göbek kısmı acılıyor be araksı cırtli ama bilmedim ebeayse paylastı onun gebesi giymiş bende onda gördüm
MinikOsman Mom022 elbisenin göbek kısmı açık canım çıkartmasına gerek olmuyor zaten tercih edilme sebebi de bu