Merhabalar. Oğlum 17 aylık. Yaptığınız etkinlikleri merak ediyorum, dikkat süreleri renkleri ayırt etme nasıl? Biz oyuncak rotasyonu yapıyoruz iki üç haftada bir değiştiriyorum oyuncakları. Açık raf sistemine tepsiyle koyuyorum. Henüz bu düzene tam alışabilmiş değil daha gözlemlemem gereken şeyler var gibi. Ev işlerine fazlasıyla dahil çamaşır makinası boşaltma doldurma, yumurta kırma çırpma, ahşap bıçakla bişeyler kesme, çatal kaşık kullanabiliyor yemeğinden sonra masasını sildirmeye çalışıyorum bardağından su da içebiliyor. Temizlik süpürge desen en sevdiği😅 renkleri ayırt etme konusunda ben söylediğimde aynı renkleri vermese bile lego oynarken aynı renkleri kendi seçip buluyor demekki kafasında doğru eşleştirmeyi yapmış. Bazı oyunlarda 1 dakika sürmüyor dikkati bazıları daha uzun. Bazen hiç bakmıyor bile. Kitap okumak en sevdiğimiz şey sıkılmadan dinleyebilir dakikalarca. Bizim böyle. Gün içinde yaptığınız farklı aktiviler var mı sizin çocuklarınız neler yapıyor hangi oyunları oynuyorsunuz paylaşabilir misiniz fikir alışverişinde bulunalım