nshtm Merhabaa guzel ve deneyimli anneler, 3 aylik bi oglum var henuz hic adet olmadim eşimle dogumdan sonra 5 6 defa geri cekilme yontemi ile korunduk. Hala adet olmamam normalmi yoksa hamilelik varmidir. Git test yaptir neden bize soruyosun derseniz inanin cift cizgi gormekten cok korkuyorum 🤔
Unknown nshtm Olabilir de olmayabilir de.. 🤔 Bence kendinize doğru bir korunma yöntemi seçmelisiniz. 🌸
Vanilya nshtm Ama geri çekilme oluyorsa korunuyorsun demek değil bu. Olma ihtimali yüksek geri çekilme varsa
defnesmomm nshtm geri çekilme korunma yöntemi değildir. Doğum sonrası uzun bir süre adet olmamanız normal, korunmadan ilişkiye girdiğiniz için hamile kalmış olma olasılığınız da var. Ne diyelim ki şimdi ☺️ test yaptırmak en makul çözüm.
AlpBeyinAnasi nshtm Ben de 3 ay önce doğum yaptım ama hâlâ adet olmadım. 1 seneye kadar normalmiş. Ama haberiniz olsun, geri çekilme bir korunma yöntemi değildir, prezervatif kullanın eğer hamilelik düşünmüyorsanız, böyle çok riskli olur.
ehlenmomyy nshtm olabilrsin cunku bu korunma degil ama adet duzensizlikleride normal. Bilemedim bir test yapin isterseniz ve korunun😊