Elam34 Ya yukseliste diye yatirmadim dun bugun daha da yukselmis bi turlu aklimdaki plani risk alip hayata geçiremiyorum wine yatirdim surekli yukselip dusuyor guzel bi coin bulamadim kendime simdi de fil i düşünüyorum 🤨
Does Elam34 9 coin aldım beklemedeyim 1 haftada 1000 tl kar😬 tek bir şeye para yatırmak mantıklı değil o cok yükselse de
Araseymen Elam34 ya evet dün eşim başka coine yatırdığı parayı çekti doge düşse ona yatiracak sonra ama baya yükselişte şuan.
Elam34 Does uu baya iyiymis 9 coin enistem de oyle yapti buyuk de yatirdi 10.000 karda ama benim butce ufak oynamaya yetiyor🙄
Does Muffin aynen ortalikta ucacak. Kacacak söylemi ile millete aldirdilar, ben de aldım mi aldim ama hepsine almamistim baska birikimimle dusukten ahot btt alip ortalamayı dusurrdum yükselince ciktim😬
Elam34 Muffin gorumcem de holo almis keske almasaydim deyip duruyor ama en meshurlari da onlar masallah ben de ilk onlarla giricektim enistem win al uzun vadede bana cok kazandirdi dedi oyle yaptim ama dogeyi gordukce ah diyorum
Muffin Does ben çok önce aldım uzun vadede ama sıktı artık binçıksa ikisi sinir ediyor başka coin de var sepetimde ama artık bu ikisi gözüme batıyor 😂😱
Elam34 Muffin uf ben de uzun vadei diye yatirdim ama her gun girip bakmaktan deli oldum unutamıyorum ordaki parayi😀
Elam34 Araseymen dusse de daha duser mi acaba diye diye yatiramiyorum bi türlü 😀 mantigini cozemedim ya