AzizeOmur Selam. Bebeyim 5 ay 13 gunluk ek qidaya baslamak istiyorum. Siz ne zamandan basladiniz?ve ne ile basladiniz ilk once
Berenkooommm AzizeOmur 5,5 aylıkken doktorumla başladık 3 gün yoğurt 3 gün yumurta yedirdim baktım bişey yok herşeyi verdim tadım yapmadan şuan 6,5 aylık herşey yiyor şükür alerjide olmadı ben ne yersem ondan yediriyorum
Ruzgarmery Berenkooommm bende bunu anlamıyorum YANİ pişirdiğimiz herşey anlamında mı özel yemek yapmıyor musunuz , hani salça tuz vs siz yesin diyorlar ya bende siz gibi yapmak istiyorum ama anlamıyorum bi türlü yanlışta yapmak istemiyorum
Berenkooommm Ruzgarmery valla canım alışsın şimdiden diye ben salçalı tuzlu şu bu demiyorum kendim ne yiyorsam yediriyorum bebeğim için özel bişey yapmıyorum
Ruzgarmery Berenkooommm anladım canım , bende öyle yapmayı çok istiyorum . Ki zaten naparsam yapayım yemiyor istemiyor oyalaya oyalaya az az
Berenkooommm Ruzgarmery aynen bende özel bişey yaptığımda yemiyordu bende verdim kendi yediklerimizi şükür herşeyi yiyor şimdi 😊