Cemrem11 Ylcmelis 54 kiloyla hamile kaldım 67 kiloyla doğuma gittim . Bebeğim şu an 17 aylık 56 kiloya düştüm hiç diyet yapmadım hala emziriyorum. Vermem gereken 2-3 kilom kaldı . Süt olsun diye de özellikle tükettiğim şeyler su, rezene ve komposto oldu . Ama inanın yavrunuz hareketlendiği zaman hepsi gidiyor . Sadece tatlı ve hamur işini çok yememek gerekiyor . Sonuçta emzirdiğiniz için şekeriniz düşüyor ve vücudunuz istiyor o süreçte de ben her türlü yaş ve kuru meyvelerden şekersiz kompostolar yapıyordum onları tüketiyordum . Doktoruma sormuştum özellikle süt için özellikle bir şey yapmam gerekiyor mu diye gün içinde 2-3 litre su içersen yeterli demişti .
Ylcmelis Cemrem11 ben sık sık ta emziriyorum ama yediğim sanki hiç süt olmuo sadece bol su içince dolduğnu fark ediyorum yediklerimde bana kilo oluyor mesela eltimin kardeşide bnm iki katımı yer onun yediği hiç kilo olmaz hep süt olur yani yapı gereği galiba napsamda olmuyor 🤔 kuru meyvelerden nasıl komposto yapıosunuz acaba??? Onu deneyeyim bide başka deneyecek bişey kalmadı çünkü
Cemrem11 Ylcmelis bir de sütünüz olsun istiyorsanız kesinlikle sık sık emzirin , bol su tüketin , ben günde 2 bardak rezene içerdim , dereotlu yoğurt yerdim her gün bir kase , şekersiz komposto 🤱🏻
Cemrem11 Ylcmelis ev sevdiğim kuru dut, kuru üzüm ve kuru kayısı . Güzelce yıkıyorum sonra tencereye koyuyorum içine hiç şeker koymuyorum inanın bal gibi oluyor zaten suyunu ekleyip akşamdan kaynatıyorum sabaha misss gibi 😍 Hem bağırsak hareketlerini de hızlandırıyor 🙈 isterseniz içine karanfil ya da bir çubuk tarçının yarısını atabilirsiniz öyle de harika 🌸
Seliminannesiiii Ylcmelis gümde 3 litre su muhakkak için bol yeşillik tüketin ekmeği tam buğday tüketin pilav makarna yendiğimiz zaman ekmek yemeyin sabah muhakkak yumurta yiyin protein önemli incir kuru kayısı hurma ceviz badem bunlar çok güzel süt yapıyo tüketin muhakkak bide rezene anason ıhlamur kimyon çay yapıp için hem sütünüzün arttığını hemd ekilip verdiğinizi göreceksiniz bebeğiniz büyümüş bakliyatta tüketebilirisiniz hem tok tutar hemde protein almış olursunuz