Elisprenses Selam kızlar 3 ay 26 günlük kızım var meme+mama gidiyoruz öncesinde bebelac gold kullanıyorduk ama yaklaşık 1 aydır celia diye bir marka önerdi doktor onu kullanıyoruz ama hiç duymadığım bir mama kullanan var mı devam etmeli miyim sizce ?
Alvindmrkl Elisprenses bana da verdi şimdi forumda ararken gördüm sizden nasıl içti mi bebeğiniz benim bebeğim kilo verdi doktor bunu önerdi 8,5 aylık
Elisprenses Poyrazalim_34 huzursuz hep ağlıyordu uyku düzeni hiç yoktu doktor bu mama yeni çıkmış içeriği güzel dene dedi kızımda sevdi içiyor ama bende hiç duymadım kullanan da görmedim
Elisprenses Alvindmrkl güzel mamaydı içiyordu şu an kızım 19 aylık oldu ama biz o dönem bu mamayı bulamadık tekrar bebelac aldık
Alparslan_bebis Alvindmrkl merhaba celia mama kullanmışsınız nasıldı kilo alımı biz günde 3 4 kere 160 ml içiyoruz 7.5 aylık 7 aylıkken başladık
Alvindmrkl Alparslan_bebis içmedi beğenmedi kaldı öyle mama etrafta verecek birini de bulamadım Hiç içmedi uyurken denedim yine içmedi öyle ek gıda vermeye çalışıyorum