reynwoman Arkadaşlar demir ilacını bebeğime mamadan kaç saat sonra vermeliyim kimisi yarım saat diyor kimisi karnı doyduktan sonra 2 saat bekleyip öyle diyor bir türlü net çözümleyemedim doktorada gitmedik henüz bilgilendirirseniz beni sevinirim
Hmtgce reynwoman bana ebe öyle bir süre söylemedi sadece bir yaşına gelene kadar dedi. Bende bekliyeyim bakalım doğrusu nedir.ben gün içerisinde herhangi bir saatte veriyodum
atopiklininannesi reynwoman beslenmesinden yarım saat önce ya da beslenmeden 2 saat sonra verilir ben beslenmeden yarım saat önce veriyorum sabahları ayrıca verirken diş bölgesine değdirme canım ilerde dişler çıkınca kararmasın ya da erken çürümesin
reynwoman Hmtgce az çok bildiğim kadarıyla demir ilacı kalsiyumlarla verilmiyor yani süt peynir yoğurt vs tüketilmemesi lazım 2 saat kadar da e bu bebeler de 2 saat aç nasıl dursunlar acıkıyorlar sonucta o yüzden o süre olayını bi türlü ayarlayamıyorum bende
reynwoman atopiklininannesi peki beslenmeden 2 saat sonra verildiğinde ne kadar bekletmemiz gerekiyor bidahaki beslenme için acaba,teşekkür ederim ona da hiç dikkat etmemiştim valla diş olayına