Mehtapbuluc Oğlum Haziran da 2 yaşına giricek uyku sorunu var uyutmak için her gece saatlerce uğraşıyorum benim gibi olan varmı 😩 varsa ne yaptınız nasıl cozdunuz bı akıl verin nolur 3 saat ugrastigim oluyo😓
MutluYaprak Mehtapbuluc her gün aynı saatte yatırmayı deneyebilirsiniz kararlı olmanız gerekiyor isterseniz YouTube da uyku eğitimiyle ilgili videolar var izleyebilirsiniz
Mehtapbuluc MutluYaprak yapmadığım kalmadı ayakta sallayamiyorum kafasını yastığa koymuyo kolumda saatlerce gezdiriyorum çok zor
MutluYaprak Mehtapbuluc yatağı varsa sallaniyorsa orayı dene bide her gün yeni birşeye alisiyoar uyku eğitimlerini uygulayabilirsin ilk üç gün çok zor oluyor diye biliyorum sonra oda alışıyor uyku arkadaşı da deneyebilirsiniz
DS123 Mehtapbuluc var evet aynı ben sahura kadar sahurdan sonra uğraş dur vücudum error veriyor artık 21 aylık
Mehtapbuluc DS123 Her gece aynı saatte yatırmaya uğraşıyorum dün akşam 12 de başladım uyutmaya 3 te ancak uyudu bende sizmisim uyandığımda ezan okunuyodu 😟
Mehtapbuluc Uyku damlaları var kullanan oldumu ki acaba yan etkisi olurmu faydası oluyomu papatya çayı yapıyorum onu da sık verirsem bişey olurmu diyede korkuyorum şunda haftada 2 verdim