MAED Doktorum Nimemrix ve bexsero menenjit aşılarini söyledi. Bunların 2 side mi yapılacak yoksa tek 1 i yapılsa oluyor mu? Birde yaptıran annelerim fikir verebilirseniz çok sevinirim.
Mom095 MAED 3-5-13. Ayda olacak şekilde ayarladı doktorumuz. 3-5. aylar yapıldı. Bexero biraz ağır bi aşı. Ateş huzursuzluk yapıyo. Ama 2. günde daha iyi oluyolar 😇 ben çok fazla virüs hastalık var diye açıkçası erken yaptırmak istedim aşıları. Son dozları kaldı. Kısmetse onu da yaptırıcam ☺️
Ummuscetinkaya MAED 7 ve 13 te bir de 15 ve 17 olacak şekilde ayarladı bunların ikisi ayrı aşı. İkisininde olması gerekiyor. Bizim son dozumuz kaldı bin şükür nimenrix 380 liraymış yeni sormuştum ama hastaneye eczaneye göre değişiyor diğeri 580 lira. İlk önce nimenrix sonra diğerini vurdu bizim doktorumuz
2907202067 Mom095 bizde 7. Ayda nimenrix ilk doz olduk haftaya da bexero ilk doz olucaz ikinci dozlar aralarında kaç ay olmalı tekrardan yapılacak ya
MAED Mom095 biz 6 aylik olduk bana yeni söyledi doktor. Doktorumuz bide ayrılmış başka doktor bakti güvenmedim onada
cilemm_karasu Bizde 2 dozu vurdukduk. Ama öyle yan etki oluşmadı bizde. Ateşi bile çıkmadı şükür. Bebekten bebeğe fark edebilir .
Glsr1 Canim bu ayin 9 da kizim ikinci doz bexsero asi oldu cok sükür ilkinde hic bi yan etki hissetmedim ama ikinci dozda atesimiz cikti 37.5 38.0 arasi bir günlük Sadece cok huysuz olmadi
MAED Ummuscetinkaya evet onu yeni öğrendim ayrı ayrı oluyormus. Ben sordumda nimerix 345 bexsero 515 di. Sağlık ocağı yapıyor mu acaba rota aşısını yapmışlardı
75kinalikuzu MAED kaç aylik egerki 15 aylikta 1 doz nimerex adı her neyse bizim dr onu onu önerdi.yaptiracagim bu ay
Suprizyumurta MAED üç doz bexero ve iki doz menveo yapıldı. Menveo hiç bir yan etkisini göstermedi. Ancak bexero iki dozunda inanılmaz ateş yaptı. İki gün sürdü ne yazık ki. İlk gün 38.5 oldu ateşi sonraki gün 37.5. Üçüncü gün kendine geldi bebeğim. Bacağını kaldırmak istemedi. Sanırım biraz da ağrı yapıyo aşı bölgesinde. Her çocukta aynı etkiyi yapmaz tabi ki. Yine de aşı yapıldıktan sonraki iki üç gün tTakip etmenizi tavsiye ederim.
MAED Suprizyumurta Ay cnm bnm kıyamm. Evet bacakta agri yaptığını duydum bende. Hatta bayağı korkuttular beni. Teşekkür ederim tavsiyeniz icin
Yelda35 MAED ben nimeroxu 3,5.Aylarda bexeroyu 4,6 aylarda vurdurdum. 13. Ayda nimerox, 15. Ayda bexero var bitiyor
Mom095 MAED 6. Aydan sonra da yapılıyor evet. Doz sayısı değişiyo sadece diye biliyorum. Yoksa başka bi sıkıntısı yok canım