Nazann Valla cok mutluyummmm tek ogun sadce iftar yiyorum iftarda kepek ekmegi yiyorum azcik ama 3 gubdur daha yarisini yemisim kepek k ekmeginin bulgur pilav makarna yemyorum iftardan sonra canm cok tatli ceknce bi iki hurma yiyorum ve iftardan sonra sahura kadar 2 bucuk litre su iciyorum valla cok mutluyum ya hic ama hic zorlanmiyorum zaten ev hanimiyim tum gun evde oldgm icin aclik flan hissetmyorum oglen oglumla brlikte vuruyoruz kafayi 3 saat uyuyoruz aciktgmda 😀 hepinize oneryorum kizlar gercekten su bir ay dini acidan ve kendi acimizdan bizi acliga terbiye edecek cok buyuk nimet dusunsenize oruc bitince acliga zaten alisik olucaz ve asiri skı bi diyetle cok guzwl kilo vericezzz ben umutluyummmm sizde deneyin
BademsMam Nazann ama böyle vitamininizden düşersiniz tek öğünle. Uzmanlar oruç tutanların iftar saatinde ve sahur saatinde yeteri kadar yemek yemesi gerektiğini ve meyve yemesi gerektiğini söylüyor
Cheddar Nazann sağlıklı bişey değil lütfen böyle bişeyi öneri olarak sunmayın. Aç kalarak tabiki kilo verilir. Önemli olan sağlıklı verebilmek.
Amour Zhnce ramazanda kilo almanizin sebebi,kalorili yemekler,yada proteini az almaniz,tatli yemeniz,su içmemeniz ola bilir
Kahvekokussu Nazann yağdan verdiğinizi düşünüyorsun suan ama malesef çok sağlıksız yaptıgınız. Hafif bile olsa sahur mutlaka yapmalısınız. Bünyeniz yenik düşer dikkat edin. Ortada salgın var bagısıklıgınız düşer. Verdiğiniz kiloyuda geri alırsınız 🤷♀️
Nazann Kahvekokussu ac kalmadanda kilo veremiyorum ki yaa 1 ay saglikli beslendim 1 kg veremedim ac kaldikca kilo veryorum bunye meselesi
Oslemosguu Nazann ne güzel cocuk uyuyunca Hayat daha kolay tabi uykuya hasretim valla imreniyorum uyuyan çocuklara maşallah
Annesirintugceuzun Nazann Ben diyetimin 3. Aşamasındayım. Yani normalde de bu aşamada tek öğün beslenecektim zaten. Şansıma Ramazan ayına denk geldi. Hem oruç tutmuş oluyorum hem de diyetimi bozmamış oluyorum. Kilo vermeye devam. 💃🏻
Nazann Annesirintugceuzun gercekten boyle ama hala orucu diyet icin kullanyosun v.s yazanlar var hayretler icersinde okuyorum. Tek öğün gercekten muazzam biseymis umarim sizde istedgnz kiloya gelirsiniz🤩
2bebe1ana Nazann kilo verdiniz oruç tutuyorsunuz diye mutluluğunuz dinden İslam’dan olsun kilo verdiniz diye değil
Kahvekokussu Nazann aç kalarak her bünye kilo veriyor zaten aslında bünye meselesi değil. Porsiyon kontrolü sağlayarak spor yaparak hem sıkı hem dit bir görünüme kavuşabilirsiniz. Böyle şartlandırmayın kendinizi 🙏🥰
Annesirintugceuzun Nazann Hem dini görevini yerine getirip hem de zayıflamanın neresi yanlış 🤷🏻♀️ Teşekkür ederim. Umarım siz de istediğiniz kiloya gelirsiniz 🙏
2bebe1ana Nazann Tanımama gerek yok başlıkta apaçık belli etmişsin kendini sahursuz bilmem kaçtan bilmem kaca düştüm çok yanlış oruç başlar başlamaz tartilip sonunda dur bı bakayım da kaç kilo vermişim düşüncesi bile yanlış Ramazan nefsi kontrol etmek açın halinden anlamak tartilara çıkıp mutlu olmak değil