Toprak2509 Kızımda egzama çıkmıştı. Alerji testi yaptılar. Deri testinde hiçbirşey cıkmadı kan istediler oda 1 hafta sonra cıkacak. Böyle olan varmı deride çıkmayıp kanda çıkan
Tosbikhamza Toprak2509 Bizim öyle oldu 5 aylık bebeğim Bebeklerde deri testin de tam net belli olmayabiliyormuş Kan testi de çıktı haftaya salı gidecem bakalım hastaneye Allahım çocuklarımızı korusun 🤲🏻🌺
dilara92 Toprak2509 4bucuk aylık bebeğim doktor test yapmıyır deneme yanılma yöntemi ile bulacağız diyor sadece kaka tahlili verdik onda negatif cıktı :(
Puki Toprak2509 2 kere yaptırdım dünya para verdim . Sonuc alerji yok . Eee bu cocuk neden böle oluyor . Bilinmiyor . Artık doktorlarda bişi anlamıyor
Tosbikhamza Toprak2509 Ben ilk özelde test yaptım genel besin alerji testi Süt ürünleri Susam patates fındık fıstık et karışımı hep alerjisi çıktı sözde sonra doktor dedi birde çocuk alerji doktoruna göster deri prick testi yapsın dedi. Biz sinir olduk hem bir sürü para verdik onu geçtim çocuğumun canı yandı Sonra dedik olacak gibi değil şehir hastanesine gidelim birde çocuk alerjiye gittik. Sonuçları gösterdim. Oda dedi patates susam nedir alerji mi olur bunlara dedi bir şey anlamadım dedi. Tekrardan kan tahlili yaptırdı Deriden de sadece süt ürünleri yumurta ve buğdaya baktı oda temiz çıktı. İşte deride belli olmuyormuş pek bebeklerde Kanda da bilmiyorum değerleri pek anlamıyorum randevu aldık gidecez işte bakalım ne çıkmış
Toprak2509 Tosbikhamza sorma bizi de özeldeki çocuk doktorumuz kaç ay oyaladı. Alerji doktorunda kortizon lu krem verdi. instagramda Dr. Ali Fuat serpen var hiç önermiyor. Kullanmadık. Alerji sebebi bulunup ortadan kaldırılması gerek. Kortizon kullanmayın diyor. Bilginz olsun. Bizde test sonucunu bekliycez. Tam kan tahliline göre bişeye alerjisi var ama neye bakalım
Toprak2509 dilara92 hangisini deneyeceksin kardeş birsürü şey var. Bize de cocuk doktoru öyle dedi kafasına göre alerji maması verdi bunu Bi deneyim dedi içinde glikoz şurubu var. Bilemeden boşu boşuna neden yedireyim bebeğime onu
Toprak2509 Puki akar toz vs yapıldı mı. Şampuan, krem, deterjanlaronın doğal olmasına, kıyafetlerinin %100 pamuk olmasına dikkat ediyor musunuz