Aysegull100 5 aylik oglum daha oyuncaklara uzanamiyor kendi basina eliyle tutamiyor bizim gibi olan varmi?
elifiii Aysegull100 yüzükoyun bir minderin üstünde tutup vakit geçirtiyor musunuz? tummy time denilen bir uygulama, Fizyoterapist aymen balıkcıyı takip edin ayına göre gelişim durumunu oradan az cok kafanızda belirleyebilirsiniz.
TeacherrMom Aysegull100 merhabalar bebeğiniz ne zaman uzanmaya başladı ? Benmki bugün tam 4 aylık biz eline degdirince oyuncakları tutuyor ama kendi uzanmiyor birde sizin dediginiz gibi yüz üstü yatmayı sevmiyor ağlıyor başını da çok uzun süre dik tutamiyor yüz üstü yatarken. Endişeleniyorum
hatice20 Aysegull100 canım bu egzersiz için bebeğin huzurlu olduğu saatleri seç birde benimki de sevmiyordu ben kendim yere uzanıp onu da üstüme koydum öyle alıştı
Aysegull100 TeacherrMom canim yeni yeni oyun halisindayken oyuncaklara uzanip tutmaya calisiyor ama tam tutamiyor yerdeki oyuncaga uzanip almiyo hala cuma gelisime goturcem 6 bucuk ayligiz buarada..insallah bise yoktur kuzularimizda Rabbim esirgesin