bltern1 Küvezde bebeğim hep pişik olmuş kıpkırmızı kabarmış hep bacak araları hatta makatı bile 😔 Bepanten pişik kremi kullanıyorum şimdi bezde molfix ten sleepy ye geçtik ne yapsam hemen iyileşir çok kötü yavrum çok acıyodur pişik yerleri
Btlbrssk bltern1 maalesef bizimde öyle oldu ne kullandıysak geçmedi ama travazol sürer sürmez geçti doktorum da önermiyoruz kortizon içeriyor diye ama mecbur sürdük ve geçti siz de sorabilirsiniz
Adalet-34 bltern1 sana en güzel tavsiyem birazcık yag sür inanılmaz iyi gelşyor sacma gelebilr ama cok iyi zeytinyagı ama
ilkgozagrimmmm bltern1 Bizimde pişikti travazol sadece 5 gün kullanabilirsin dedi. Birde her altını alırken yıkadım ben belden aşağısını imkanınız varsa öyle yapın
bltern1 Omom doktora sormak aklıma gelmedi daha doğrusu doktor bi kaç soruma cevap verme tenezzül etmedi bende sormadım başka umursamadı pek
elifhanimm bltern1 Gülüm bir de travazol krem verdi. Travazol kremle sabah akşam bu günde 4 kez. Kremler arası en az 2 saat olacak. Eczacıyada sor. Gerçekten benimki de ameliyattan ilaçlaedan sonra pişik oldu hemen topladı. Ve altını açık tut tamam mı nemli asla bırakma geçmiş olsun bitanem
elifhanimm bltern1 sende de olsun o fotodakiler karışım oluyor her eczane yapmıyot ama illa ki çoğu yapıyordur doktoruna sor öyle kullan 👌🥰
bltern1 elifhanimm ıslak mendil kullanmadım hiç hep su kaynatıp soğutup pamukla temizledim ama 20 gün yoğun bakımdaydı küvezde orda mahvolmuş
Hamza_vefa bltern1 canım daaha o çok ufak kimyasal sürme çoçuğa eğer bitkisel tedaviye inanırsan instahram da sev.kul var onun acil durum kremi var onu kullan ben sadece onunla şifa buldum