Emiryigit 4buck aylık oğlum var normolde zor olan sütüm daha iyi üç gündür şükür yetiyor iftardan sahura kadr bol su iciyorm farklı olarak ilk zamanlar kaç tane damla kullanmıştım şimdi kullanmadan oluyo şükür rabbim yardımcı oluyo elbet
Lina0709 Canparcam_ ne kadar güzel etkilemiyorsa devam et canım ben bi gün denedim kızım meme reddi yaptı boş ki ağladı Tabiki açlık susuzluk değil benim sorunum ama evladım aç kalmasın da bana yeter
Elifffinnnn111 Lina0709 bebeginiz 6 aydan küçükse tutmayın. Ama büyükse tutun ek Gıda da aliyor ne de olsa surunuz azalsa bile bisey olmaz
Lina0709 Elifffinnnn111 sütümün azalması kızm için kötü benim için de büyük sorun olucak kızım asla meme emmeden yatmıyor meme de uyuyor biberon alsa tam ama asla onu da tutmuyor ek gıda olarak da red ediyor yani sorunum büyük
CigdemAslan Lina0709 Oğlum 9 ayına girecek. Oruç tutuyorum bir etkisi olmadı. 2lt su —- Sahurda kahvaltı türü yiyorum ceviz-bal-dereotu kesinlikle yiyorum-Akşamda çorbası-ana yemek-salata tarzı yiyorum.
Elifffinnnn111 Lina0709 ek gıda almıyorsa sadece sut iciyorsa tutma o zaman . Sende biliyorsun bunun cevabini
Lina0709 Elifffinnnn111 geçen sene nasip olmadı bu sene de çok istedim tutmayı rabbim seneye nasip etsin inşallah yılda bi kere gelen güzel ay ondan bi sorayım dedim sizlere de
aselrigel Lina0709 Canım sen şuanda hiç oruç tutmaklık değilsin kendini moralini yüksek tutman lazım sana enerji lazım gün içinde yemeğini düzenli yiyip içmen lazım arada kahve içip kendine gelmen lazım zaten emzirenler için zorunlu değil ki