Aybuusss Kizlar bebeğim 6 aylık uyurken yüzüstü dönüp öyle uyumaya başladı bu durum beni korkuttu açıkçası gece farkedemezsem nefes alamazsa başına gelen varsa beni aydınlatabilir mi
irva Aybuusss Dün gece aynısını benim oğlum yaptı 5 aylık.Battaniyesini aldım yanından hemen nolur nolmaz.Hiç ellemedim 15 dk sonra değişti pozisyonu yine.Alışmak lazım döner dururlar.Bir sorun olmaz.😊
Sezenaksukarademir Aybuusss benim oğlum 2 aylıktan itibaren ben yüz üstü uyudu 23 aylık ben düz yatırırım o döner yine Allah’ın izniyle bir şey olmaz korkmayın
Aybuusss Sezenaksukarademir irva bende her ihtimale karşı tulumla yatırıyorum battaniye tehlikeli bence gece doktorumuza sordum oda bir problem olmayacağını soyledi
Sezenaksukarademir Aybuusss bizimkinin uyku arkadaşı battaniye 😂 gece üzerine yatarsa eğer kalkıp batti batti diyip yatağında onu arıyor buluyor sonra sarılıp tekrar yatıyor 😂
irva Aybuusss Aynen canım bende tulumla yatırıyorum normalde yatırmadığım zaman bel altına bırakıyordum ince bir battaniye.Şimdi böyle olunca onu da kaldırdım.😅