Tubameric
Merhaba ☺️ Biz 5.5 aylıkken yaptırdık. Daha yeni sayılır.. Hastanede yaptırdık genel cerrahiye, sabah ameliyathaneye kadar birlikte gittik. Lokal anesteziyle yaptılar, odaya getirirlerken bayağı bi ağlıyordu iç çeke çeke ama kucağıma alınca hemen sustu, yabancı ayırt ettiği için korkup ağlamış, doktor söylemişti zaten. O yüzden 3 aylık yaptırmak en iyisi, doğru karar vermişsiniz bence 👍🏻🥰 Anesteziyle olduğu için zaten acı hissetmiyor merak etmeyin, ama ilk çişini yaptığında çok ağladı, hemşireler fitil koydu o rahatlattı. En fazla 5 dk sürmüştür yani ☺️Eve geldiğimizde de çişini yapınca bir kez daha ağladı biraz, sonrası gerçekten hiç sünnet olmamış gibiydi 😃 Doktor fitil vermişti ama kullanmadım ben, calpol içirdim 1 çay kaşığı yatarken ve gece hiç uyanmadı. Sonraki günlerde hiç ağlama olmadı, her zamanki gibiydi ama antibiyotik kremi sürerken biraz mızlayıp huzursuzlanıyordu. 3-4 gün öğlen ve akşam calpol verdim. Altını alması ise çok zahmetliydi ya 🤦🏼♀️Eşimin iznine denk getirdik zaten tek başıma yapamam diye, gurbetteyiz. Pet bardak koyduk pipisi beze değmesin diye. Oğlum çok hareketli olduğu için altını bağlamakta çok zorlandık. Bi 5 gün sonra alıştık ama, hem acısı da bayağı azalmıştı. Dikişleri de zaten atmaya başlamıştı. Enn büyük sıkıntı kaka yaptığında, 2. Gün kaka yapmıştı ve pipisi falan kakayla kaplıydı 🥴 bezle sildik ama öyle üstünkörü, 4.gün yıkadık zaten sıkıntı olmadı. Sonraki günlerde kaka yaptığında çeşmede yıkadım silmedim acıyor diye bişey deyince. Öyle geçti gitti 10.gün sadece ödemi vardı kontrole gittiğimizde ama kartonu falan çıkardık direkt bez bağlıyorduk. Şimdi 3 hafta falan oldu sünnet olalı çok hafif bir kırmızılık dışında her şey eskisi gibi ☺️ Hiç korkacak bir durum yok merak etmeyinn, ben de çok stres yapmıştım ama çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı.Daha ertesi günü inanın hiçbişey olmamış gibiydi, huzursuzluğu mızlaması bile yoktu yani. İsterseniz giderken yanınızda yedek kıyafet götürün çünkü ameliyattan sonra oraya koydukları şeyden bez tam bağlanmıyordu, çiş yapınca olduğu gibi üstüne geçmişti. Şimdiden çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun size ❤️❤️🧿