Yaztatili Kızlar robot süpürge almak istiyorum ama çok çeşit var. Tam karar veriyorum sonra bir yorum okuyorum tekrar başa dönüyorum. Evi güzel süpürsün haritası kurması zor olmasın yeter. Silme işlemi için çoğu halıyı algılıyor malesef.O özelliği daima kullanamayacağım o yüzden. 1500den 6000 liraya kadar var. Gerçekten bu kadar fark var mı merak ediyorum. Kullanıp memnun kalanlar ya da beğenmeyenler markayla beraber tecrübelerini aktarabilir mi?
OncedenGurme Yaztatili pil gücü, çekim gücü, yüksekliği, moplu olup olmaması fiyatı etkiliyor. Benim araştırmalarıma göre fiyat performans ürünü olan roborock s5 max
kubosunatlasi Yaztatili bende aynı düşüncedeyim hiç karar veremedim silme süpürme ve haritalama olsun çokta can yakmasın istiyorum parasal olarak 😛
OncedenGurme Yaztatili çevremde kullananlar var. Henüz almak nasip olmadı bana. Ama alırsam iyi bişey olsun diyorum
Deletedmom5284 Yaztatili silmesi çok iyi iz bırakmıyor üç tanklı biri hem silme süpürme biri tek silme biri sadece süpürme, haritalama özelliği var, yükseklere çok rahat çıkıyor, emiş gücü çok iyi süpürdüğüm evden bile toz çıkarabiliyor
Arasannesi Yaztatili roborock s5 max dıyorum baska da bir şey demıyorum🙂 elim ayagım.süpürmesi zaten güzel ama silmesi de en iyi model dıyebılırım.zaten bu modelde silmeyi geliştirdiler.halıları da görüyo ayarlıyorsunuz onu
Srht Yaztatili roborock 6 maxv araştırdım bayıldımmm! almak çok istedim ama Türkçe menüsü yokmuş. Bu sebeple vazgeçtim xiaomi mi vacuum mop pro 2 aldım memnunum. 8 gün oldum alalı… ama şimdilik gayet güzel