1234dogus Kizlar ya hala bebegim kabiz 6 aylık ek gida varıyoruz sebze meyve surekli zeytin yagda koyiyorum her yaptigim purelerer katida vermiyorum lutfen yazin ne iyi geliyor kabizligaaa
Aysizm 1234dogus biz de çok çektik kabızlıktan doktor önerisiyle ilaç kullandık lifli sebzeler vermeye çalışın ve en önemlisi su
F-Betul 1234dogus Kayısı püresi, kefir, yoğurt, armut, zeytinyağı, yulaf ezmesi ama bunlar geçici olarak çözer sorunuzu; katı yiyecekler yedirmeyin ekmek, un türleri, muz, elma şeftali fazla vermeyin.
MasalsMommy 1234dogus Benim kızım 9 aylık ve yaklaşık 1 aydır kabız ne yaptıysam işe yaramadı. En son doktorumuz duphalac verdi, onunla biraz biraz yapmaya başladı bakalım atlatırız inşallah🤷🏼♀️ Gün kurusu ve hacı hurmasını kaynatıp suyunu ver demişti burdan biri, onu da yaptım ben onun da biraz faydası oldu sanırım bi dene istersen canım
elifhanimm Çok mu veriyorsun az az verebilirsin doyumluk veriyorsan kabız edebilir bu ayda. Ve emzir ek gıdadan sonra sütün de iyi gelir gerçi sen doğrusunu yaparsın♥️ nacizane
Twinsmomee Kuru kayısı canım yumuşayana kadar haşla biraz sonra az suyuyla blenderdan geçir püre gibi içinede zeytinyağı Birde benim kızımda mısır suyu işe yaratmıştı şu an marketlerde var mıdır bilmiyorum ama koçan mısırı haşlayıp suyunu vermiştim iyi gelmişti
Denizkiziii Bebişe balkabagı ver her pürenin içinede koy ayrıca emziyorsanda sende ye sütündende geçsin baklkagı kabızlıgı engelliyor bizde ek gıdaya basladık ben herseye balkabagı ekliyorum rahat yapıyor
Arveninannesiii Gün kurusu ve kayısı haşlayıp muhallebiyle veriyorum iyi geliyor kızıma ve balkağı verebilirsin