A05072020 Kızlar öncelikle hayırlı ramazanlar Sorum şu ki oğlum gece mama için uyanıyo ama ben mutfağa gidip hazırlayana kadar oğlum uykusunu açıyor bidaha çok zor dalıyo uykusuna acaba bunun için ne yapabilirim önerileriniz varmı
Minico A05072020 ben suyu kaynatıp termosa koyuyorum yanıma alıyorum suyum hazır olunca hemen mamayı yapıp içiyorum canım
Deletedmom_52 A05072020 ben su kaynatıp termosa koyuyodum orada hazır kaynamış su oluyordu ve mama şişesine önceden kaynamış su koyuyodum biraz o su soguyodu üzerine direk mamayı ve termostaki sıcak suyu koyup karıştırıyodum
Tomriss A05072020 iyi akşamlar canım . Öncelikle kaç saate bir uyandığına dikkat edip ona göre o uyanmadan sen uyanıp hazır edersen o uykusundayken verirsen tekrar dalacaktır uykusuna ☺️
elifhanimm O uyanmadan siz mamasını hazırlayın kaç saatte uyanıyor mesela ondsn bi yarım saat önce yapıp içirin
Tuba A05072020 Ben suyu kaynatıp mama hazırlama derecesine kadar ılıdığında termosa koyuyorum ve mamayı ölçüsünü hazırlıyorum bile hemen 1dkda hazırlanmış oluyo maması☺️
[silindi] Yada babası omzunda pış pış yaparken hazırlarsın ben öyleyim yoksa biberona koyup gelmeme kalmaz uykusu açılır canım