AycelenAsya Komili bebek bezi kullanan varmi memnunmusunuz prima kullanıyoruz bebeğim iki aylık komili ye geçmeyi düşünüyorum sizce nasıl?
DenizKizi AycelenAsya komiliyi bilmem ama ben sleepy kullanıyodum bu ay a101in bezini aldim memnun kaldim 1.paket bitti bugun boyle beklemiyodum sasirdim 🙈
Thesra AycelenAsya Bence geçiş yapmayın ben denemedim ama deneyenlerin çoğu pişman evet prima diğer bezlere göre pahalı ama bu bezlerin değişim sıklığı göze alındığında sızdırması ve geçirmesi cabası daha uyguna geliyor inanın
MiracAlpinveUmutunAnnesi AycelenAsya ben kullandım on numara bir bez kokusu harika kendisi de öyle ama fiyatı çok pahalli o yuzden bırakmak zorunda kaldık Sleepy de güzel bir bez bahadır kullanıyoruz aslında ama azda olsa pisigi oluyo oğlumun bakalım canbebe ye baslfim bu akşam
Aybk DenizKizi a101in bezini sleepy üretiyor zaten, en büyük farkı içeriğine kimyasal ve parfüm eklemesi
AycelenAsya Thesra hemde baya pahalıya geliyor 79 lira 100 lira paketleri buda haliyle bütçemizi zorluyor molfix Ve sleepy kullandım arayla ama mantar pişik sorunumuz oldu tekrar prima kullanınca düzeldi 🙁
EsraErtrk Biz 4 sene önce yigenime kullandık o zaman cok güzeldi zeytinyağı kokuyordu ne gzel kizima 4 ay kullandim sızdırma yapmadi bizde ama sürekli agir koku vardi ilk basta 21 liraya aldigimiz paketi 39a alinca migrosun minies marka bezini kullaniyoruz memnunum suan fiyatida uygun bebekten bebegede değişebiliyor tabiki . Kızınızın adı mı ayçelen bu arada benim kızımn adida ayçelen 🥳
Minikbalinannesi AycelenAsya bende bu ay a 101 in bezi soffio ya geçtim ve çok memnun kaldım nerdeyse her bezi denedik ama memnun kalmadım hem fiyatı da uygun kalitesi de gayet güzel
DenizKizi Aybk valla bilmem sleepy e gore kalın daha emici. Sleppynin 4 numarası farkli diğer numaralarına gore o yuzden denedim ama molfiksin 100 lü bezleri geliyo a101e 65 liraya onlardan almayi da dusunuyorum bi yandan araştırmadayım bende
Berinimmmmm AycelenAsya hiç önermiyorum bir kere kullandım çok inçe ve pişik yaptı hiç yumuşak değil kağıt gibi yani rahatsız ediyor çocuğu