Dengenc Merhaba arkadaşlar doktorumuz ilk kontrolde 3/4 saatte bir mama ver demişti ancak bebeğim mama yiyince bi süre sonra tıkanıyor ama onun yerine bol bol emziriyorım. Her istediğinde meme emiyor. Kilo alamıycak diye korkuyorum biberondan kaynaklı mı onu da bilmiyorım bana bi yardımcı olursanız sevinirim. Sütüm yetiyor mu bilmiyorım ama sürekli emziriyorım 22 günlük şu an. Mama veremiyorum tıkanıcak diye vicdanım hiç rahat değil kontorulumız ayın 17sinde kilo aldı mı almadı mı bilmiyorım. Ama mama veremiyorım korkumdan
HaticeYlmazAydn Dengenc Eğer boğuluyorsa çok akıyordur ağzına biberonunuzu değiştirin. Ve en yavaş akan biberonu araştırıp alın. Bi arkadaş lansion kullanıyordu yavaş aktığından şikayetçiydi ondan alabilirsiniz. Çok gelirse ağzına benim gibi meme reddi yaşarsınız.
Dengenc HaticeYlmazAydn evet boğulacak gibi oluyor. Nefesini döndüremiyor emince öyle olmuyor mis gibi uyuyor ama mamadan sonra birsz zorlanıyor
Dengenc Zuayve bende vermeme taraftayım ama dr kilo alsın diye ver diyor bende çıldırıyorum şu an kaç kilo aldı bilmiyorım ama ayyn 17sinde öğrenicex bakalkm :(
Zuayve Dengenc sırf kilo için verme başka bi doktora git. Ama sutunnyetmedigi için ver diyorsa onu bilemem ben dört gün tek verdim mama. Bide biberonla verme memeni tutmaz sonra siringayla ver mamayi verceeksende canim
Zuayve Dengenc bebek seni emdikten sonra uyuyorsa agzini aramiyorsa memeyi doymustur. Süt yapacak şeyler tüket bol su iç.
Aliasafinannesi Mama tıkıyor hemen yarısını bile içmeden tıkanıyor bebek. Gazını çıkartıp tekrar içirmek gerekiyor. Sütun ytiyorsa eğer hiç sknti yapma bence