Hvvcngr Çocuğum doğalı 3.5 ay oldu henüz adet görmedim acaba daha çok sürer mi ? Ben gibi olan var mı ?
balcicegin_annesi Hvvcngr ben doğumdan 2 buçuk aylıkken kızım oldum zaten 45 günde bir oluyorum ama olmadan önce doktoruma danışmıştım bana 1 sene ye kadar normal dedi kişi dem kişiye de değişiklik gösterir endişe etme diye
Sadis_ahmet Hvvcngr Bende doğum yapalı 8 buçuk ay oldu 4. Ayda adet gördüm 3ay düzenli oldu sonra bi 10 gün kadar geç oldu sonra 6 gün erken oldu karışık durum 🥰
dlekturann MervElizan adetleriniz üst üstemi oldu gecikmelimi bebeğim 4 aylıkken oldum şuan 6 aylık hala olmadım
OMG5860 Aynı durumdayz doğumdan sonra kanamam 2 ay sürdü nerdeyse az az son defasında adet oldum sanmıştım ama bebeğim 4 aylik olacak haftaya tekrar bi kanama olmadı bilmiyorum artık ne zaman olur
MervElizan dlekturann Doğumdan sonra 50. Günümde olmuştum ikincisini kızım 4 aylıkken üçüncüye de geçen oldum daha . Sanırım 3 ay gibi süreler var aralarında
Btlakyz Hvvcngr ben sezeryan doğum yaptım kanamam iki aya yakın sürdü ben de şaşırdım daha sonra ilk adetimi bebeğim 4 aylıkken gördüm şuan bebeğim 6 aylık şimdilik düzenli devam ediyor. Bu herkeste farklı oluyor galiba
yildirimfamily Hvvcngr 5 bucuk ay oldu bende hic olmadim😮 1 yila kadr normalms sanirm 1 yili gecerse kadin doguma gitmk gerekiyormus🙏💙