Asafeymeninannesi Selamun aleyküm güzel annelerimiz Oğluşum bugün 25 günlük oldu 🙏 sağ gözünün çapak toplanan kısmında berrak Bi kalıntı var. Kalıntı mı desem leke mi desem ufak dairesel bişi mi desem. O tarafa doğru baktı mı gözbebeğinin yarısını kaplıo. Çok çok dikkatli bakmadığın sürece belli olmuo😔 ayrıyeten gözbebeğinin daire kısmında hafif Bi taşkınlık var. Ayy cidden kafayı yicem. Düşünceden ne şekilde yazdığımı, anlattığımı dahi bilmiyorum. Var mı böyle bişi yaşayan? Ayrıyeten göz muayenesi 2.mi yoksa 3.ayda mı yapılıo?
YagmurBegum Asafeymeninannesi kalça cıkıklığı randevusu alırken göze de al doktor öyle demişti bana ama ben göz doktoruna götürmedim henüz. Bi bilgim yok üstte kalsın.
Berinimmmmm Asafeymeninannesi bir aylıkken de yaptırabilirsiniz ne kadar erken tanı o kadar iyi belirtiler nedir bilmiyorum ama biran önce gidin bence benim kızımın gözünde katarakt var o yüzden hassasım bu konuda inşallah çabucak düzelebilen bilendir 🙏
Annesininprensesi Asafeymeninannesi aleyküm selam🌸 biz 3 üncü ayda yaptırdık ama siz daha erken gösterin bi inşallah önemli bir şey değildir 🙏🏻